Top

L’ETIQUETA DE CASA SENDRA GUANYA EL PREMI LIDERPACK AL MILLOR PACKAGING D’ALIMENTS

L’etiqueta de Casa Sendra, ha aconseguit el premi Liderpack al millor packaging d’aliments, en l’última edició d’aquests premis celebrada a Barcelona el passat mes d’octubre.

Segons el veredicte, el disseny de l’etiqueta reafirma la distinció del producte al mercat conjugant la més alta tradició i les tecnologies més actuals.

El veredicte també ha destacat que la utilització de cartolina adhesiva al costat de les negres flexográfiques de baixa migració, contribueixen a la perfecta conservació del producte, reduint al màxim la possibilitat de contaminació. A més, ha ressaltat que la reserva de vernís en una part de l’adhesiu permet la perfecta adaptació de l’etiqueta, evitant la formació d’arrugues, i que l’aplicació d’estampació en calenta l’atorga un relleu únic.

En opinió del jurat, tots els elements del disseny de l’etiqueta, que incorpora les cinc V i les seves 5 estrelles, l’escut de la ciutat de Vic, la medalla de plom i el color daurat, ajuden a generar la sensació d’un producte ben diferenciat en quant a qualitat gastronòmica del producte i exclusivitat.

Els Premis Liderpack, creats en 1995, són els més acreditats guardons que es concedeixen a Espanya en packaging i Publicitat en el Lloc de Venda (PLV), i que convoca la Graphispack Associació i el saló Hispack. El seu objectiu és premiar l’originalitat, ergonomia, innovació, creativitat, disseny, procés de fabricació, materials empleats i l’aposta per la sostenibilitat de diferents envasos i embalatges innovadors .

Comments are closed.